Köp din drömbåt

7% avkastning och service ingår!

Få avkastning och service på din båt!

Du investerar och äger båten som ingår YachtMember och får en avkastning på båten varje år. Dessutom får du service, underhåll och båtplats på köpet! Du kan självfallet även använda båten likt medlemmarna i YachtMember.

Fördelen för dig är att du, utan det juridiska krångel som är vanligt i charterbranschen, kan köpa din drömbåt och få avkastning och professionell service på köpet.

Som exempel ger en Bavaria Cruiser 34 dig ca 94 000:- avkastning per år och dessutom slipper du kostnader för bl a försäkring, bryggplats, vinterförvaring och motorkonservering. Den båtservice som ingår är värd ca 102 000:- per år!

YachtMember innebär också klara fördelar jämfört med att hyra ut sin båt. I YachtMember är det endast ett begränsat antal kända personer som använder båten, och de har dessutom fått utbildning på att använda just din båt. Medlemskapet ger också medlemmarna en större känsla av "sin egen" båt vilket minskar risken för onödigt slitage.

Som båtägare får du också en intäkt som inte varierar som med vanlig uthyrning, vilket ger en större trygghet.

För våra medlemmar ingår en 24/7 support vilket gör att du som båtägare kan slappna av, vi sköter all hantering av din båt!

Båtar i YachtMember

I dagsläget kan du köpa segelbåtsmodellerna Bavaria Cruiser 34, 37 och 41 och motorbåtsmodellerna Bavaria S30 och E34 in i YachtMember systemet. Båtarna ingår i YachtMember i tre år.

Avkastningen ligger på ca 7% av båtens pris per år. För en Bavaria Cruiser 34 är det ca 282 000:- över tre år. Då ingår även båtservice till ett värde av 305 000:- över tre år.

Att lägga in sin båt i YachtMember är alltså väldigt attraktivt även ekonomiskt!